Hallo! Mijn naam is Maartje Schilder, ik ben 34 jaar en woonachtig in de Noordoostpolder.

Ik las de oproep voor bestuursleden in de nieuwsbrief van de zadenbibliotheek en dat leek mij een erg interessante uitdaging.

Na een leuke ontmoeting met Tine Sietsma en Janet Pasveer in de Perma- tuin in Joure, ben ik sinds augustus toegetreden tot het bestuur van de Zadenbibliotheek!

Een aantal jaren geleden heb ik de moestuincursus gevolgd bij Roeach en via deze weg ben ik ook in aanraking gekomen met de Zadenbibliotheek. Een erg mooi initiatief waar mensen kosteloos aan zaden kunnen komen en hun eigen voedsel kunnen verbouwen, hier sta ik erg achter.
Ook om kinderen van jongs af aan via scholen en bso’s mee laten helpen met zaaien en oogsten en hen op die manier te leren waar hun eten vandaan komt, vind ik belangrijk. De Zadenbibliotheek heeft hier volop plannen voor en ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen.

In het dagelijks leven houd ik mij bezig met de boekhouding van een bouwbedrijf en ben ik in opleiding voor Leefstijlcoach.
Daarnaast ben ik graag in de tuin te vinden. Mijn zadencollectie begint inmiddels een bescheiden vorm aan te nemen en die wil ik graag met jullie delen. En nu dus deze leuke bestuurstaak erbij.
Er is veel werk te doen en ik heb er zin in om mij hiervoor in te zetten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *